Betfirst is een wereldwijd opererende bookmaker die vanaf 2012 in België een licentie heeft. Hiermee was het zelfs een van de eerste online bookmakers die een licentie kreeg. Betfirst biedt diensten aan in 4 talen. Naast Nederlands, Frans en Engels is ook Turks beschikbaar. Dit laat wel de enorme ambitie zien waarmee Betfirst zich op de markt toont. Door veel nieuwe klanten aan te spreken heeft het platform een enorme groei doorgemaakt.

Een stroef begin

De website was sinds de intreding op de Belgische markt erg onoverzichtelijk. De website liep soms vast en behaalde een behoorlijk lage scores bij de beoordelingen van klanten. In 2014 heeft Betfirst een grote update doorgevoerd. Hierdoor is de website overzichtelijk en mooi geworden. Het live wedden op voetbal wedstrijden is sterk verbeterd en een van de sterkste punten. Ook de mobiele website is van grote kwaliteit en is veel sneller. Als Betfirst deze groei kan doorzetten zal het snel tot de top bookmakers van België behoren.

Aanbod Betfirst

Het pre-game aanbod met deze bookmaker is erg groot en biedt veel sporten aan. Zo zijn allemaal populaire weddenschappen te vinden zoals tennis, basketbal en honkbal. Maar ook relatief kleinere sporten als Futsal, Moto GP en zelfs skispringen kan op worden ingezet.

Online wedden met Bet first

Bij Betfirst is het mogelijk om elke dag te wedden op voetbal in alle voetbal competities uit top landen. Kijk naar wedstrijden uit Spanje, Engeland, Duitsland, Frankrijk of Italië. Maar er is ook aandacht voor de Jupiler Pro League, en de spannende strijd om de Croky Cup. Ook in voetballanden als Argentinië of Brazilië kan het gevecht om het kampioenschap spannend zijn. Dat maakt het wedden op voetbal het leukst en daar helpt deze bookmaker graag bij. Met een spelersaccount bij Betfirst staan al deze opties tot uw beschikking.

Bij de meeste voetbalwedstrijden zijn er zelfs meer dan 50 verschillende opties om op te wedden. Met keuze uit de eerste doelpunten makers van beide teams of het resultaat bij de rust. Zelfs het voorspellen van het juiste aantal corners in een wedstrijd kan een goede winst opleveren.

Redelijke odds en Betfirst bonus boosts

Vooral het ruime aanbod en het feit dat de bookmaker alle licenties op orde heeft moet de keuze voor deze bookmaker beslissen. De odds zijn niet het hoogste en liggen meer onder die van de markt. De noteringen zijn sporadisch aan de hogere kant, maar vaker aan de lagere kant. Dit is zeker geen reden om Betfirst niet te kiezen, omdat de noteringen bij de concurrenten vaak gelijk zijn. Ook op het gebied van veiligheid scoort het platform erg goed. Onder meer omdat zij de licentie van de Belgische kansspelcommissie hebben.

Lucky Boosts

Betfirst moet het vooral van het goede platform en de aantrekkelijke promoties hebben. Kijk daarom altijd voor het nieuwste promoties aanbod op deze pagina. De bookmaker heeft verschillende manieren bedacht om de winst voor de spelers te verhogen. Een voorbeeld daarvan zijn de Lucky Boosts. Dit zijn weddenschappen waarbij Betfirst meerdere wedstrijden combineert. Zo kan een Lucky Boost als weddenschap hebben dat Anderlecht, Club Brugge en Genk hun wedstrijden gaan winnen.

De Lucky Boosts zijn interessant maar deze boosts zelf samenstellen is helaas niet mogelijk. Het is tenslotte de bookmaker dat bepaalt welke uitslagen onder de Lucky Boosts vallen.

Prono Foot

Heeft u liever wat meer controle over uw voetbal weddenschappen? Dan is Prono Foot een betere optie om te kiezen. Hierbij zijn meteen omvangrijke bedragen te winnen omdat hier gebruik wordt gemaakt van een jackpot. Het gaat opeens niet meer bij tientallen euro’s, maar om honderden of duizenden euro’s. Daar staat natuurlijk iets tegenover want er moeten meerdere wedstrijden goed voorspelt worden. Bij de verschillende soorten grids gaat het om 1×2 weddenschappen. Maar bij de Lucky7 draait het om de correcte score en als dat lukt is het natuurlijk jackpot.

Goal Rush

Net als Bet777 Pulse Betting heeft kan er op Betfirst met Goal Rush gewed worden. Net als bij Pulse Betting kunt u voorspellen dat er binnen 30 seconden, een minuut of 5 minuten een doelpunt valt.

Klantenservice

Mocht u op zoek zijn naar meer informatie over een weddenschap of vragen over uw spelersaccount? De klantenservice is via de chat bijna heel de dag te bereiken (van 09:00 – 22:00) en je moet er met al je vragen terecht. Per mail kunnen verschillende afdelingen uw vragen beantwoorden. Heeft u een vraag aan de afdeling management, marketing, technisch of promoties alles wordt snel beantwoord. Om direct met een medewerker in contact te komen moet u het volgende telefoonnummer bellen: +32 (0) 784 805 97. Dit telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 12.00 tot 20:00. Zo wordt uw probleem zo snel mogelijk opgelost.

Live wedden

Het pluspunt van deze bookmaker is het live wedden. Er worden erg veel voetbalwedstrijden live aangeboden. De meeste live voetbalwedstrijden hebben 50+ opties om tijdens de wedstrijd in te zetten. Ook is het mogelijk om gedurende het live wedden een cash-in te doen. Zo kunt u op ieder moment tijdens de wedstrijd de winst van je live weddenschap laten uitbetalen of je verlies beperken. Op die manier is er nog meer controle over uw voetbal weddenschappen!

Gratis wedstrijden kijken op BetfirstTV

Live wedden is het leukst als u de wedstrijd rechtstreeks kunt volgen. Betfirst heeft dit mogelijk gemaakt. Sinds kort biedt de bookmaker livestreams aan met een uitgebreid aanbod. Deze wedstrijden worden dagelijks live uitgezonden op BetfirstTV. Het enige dat nodig is om te kijken is een actief account met minimaal €5 tegoed. Het tv-icoon geeft duidelijk aan welke wedstrijden live te zien is bij Betfirst. Zorg ervoor dat u de laatste 48 uur een bet hebt geplaatst en het kijkplezier kan beginnen!

Betfirst website voor voetbal weddenschappen

Storten en uitbetalen

Betfirst heeft alle stortingsmogelijkheden die Belgische klanten gewend zijn. Als belangrijkste voor de Belgen is dat Bankcontact/MisterCash waarmee de eerste storting gelijk gedaan is. Maar ook minder gangbare betaalmogelijkheden zijn beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Moneybookers of Paypal als optie om gelijk tegoed op uw account te krijgen. Ook betalen met prepaidkaarten zoals Paysafecard en Ticket Premium is toegestaan.

Wilt u direct een gok wagen? Let er wel op dat u de betaalmethode kiest waarbij alles onmiddelijk wordt verwerkt. Als u uw winsten heeft gehaald kunt u deze gemakkelijk uitbetalen en staat het geld binnen enkele dagen op uw rekening. Een uitbetaling aanvragen kan al vanaf 20 euro.

Een bookmaker met lage limieten

Geld storten plus laten uitbetalen is bij Betfirst helemaal gratis. Er gaat dus geen geld verloren aan kosten, wat bij andere bookmakers anders is. Betfirst werkt wel met limieten zo is er een minimum van 10 euro en een maximum van 1.000 euro. Het bedrag van 1.000 euro is het maximale bedrag dat kan worden gestort per week. Dat geeft aan dat Betfirst zich richt op de recreatieve gokker waardoor er goede promoties zijn. Voor meer ervaren gokkers met een hoge bankroll is dit waarschijnlijk veel te laag.

Betfirst App

Sinds de update in 2014 is Betfirst toegankelijk voor mobiel en smartphone. De mobiele website van de bookmaker is erg goed en gemakkelijk in gebruik. Het pre-game en live wedden is erg gebruikersvriendelijk. Alles sluit goed aan op de website waardoor alles snel went en vertrouwd aanvoelt. Dus wilt u wedden waar en wanneer u wilt? Download dan gelijk de mobiele app hier!

Gebruiksgemak Betfirst.be

Betfirst heeft een overzichtelijke website die erg snel en prettig in gebruik is. Om de website goed te laten werken moet uw computer of laptop altijd up-to-date zijn. Als alles up-to-date is werkt de website het beste en kunt u uw voetbal weddenschappen het snelst plaatsen. De mogelijkheid om favorieten toe te voegen waardoor het navigeren nog beter kan werken is nog een verbeterpunt.

De lijst met voetballanden geeft een goed overzicht en het is makkelijk om op speeldatum te zoeken. Het is maar net wat u handig vindt.

Cash-out, Multiway+ en Add2Bet

Betfirst heeft ook een aantal handige extra features ingebouwd om het wedden leuker en spannender te maken. Zoals de cash-out optie om de winst snel te pakken of een verlies te besparen. Een andere feature is Multiway+ waarmee een eigen weddenschap gecreëerd kan worden. verschillende wedopties uit één match te combineren voor een mooi notering. Maar er is nog meer, Add2Bet is ook een handige optie om uw strategie uit te breiden. Met deze optie kunt u extra weddenschappen aan uw bestaande weddenschap toevoegen. Handig voor last-minute beslissingen.

Prono Foot de jackpot bij Betfirst