Bwin behoort tot de top van alle bookmakers die sportweddenschappen in Europa aanbieden. De website is overzichtelijk, duidelijk en mooi. Bwin.be heeft een uitgebreid aanbod van (live) weddenschappen in alle sporten. De bookmaker pakt regelmatig uit met promoties en via de livestream kunt u wedstrijden gelijk zien. Deze bookmaker mag u dus zeker niet missen!

Een bookmaker met Oostenrijkse roots

B win is opgericht in 1997 en sindsdien werkzaam in de wereld van sportweddenschappen. De naam van deze bookmaker komen we pas vanaf 2006 tegen. Daarvoor hete het in Oostenrijk gevestigde bedrijf Betandwin. De online bookmaker richt zich enkel en louter op sportweddenschappen en met succes. Door het succes zijn er steeds meer nieuwe spellen bijgekomen. Inmiddels zijn er mondiaal zelfs meer dan 20 miljoen spelers. Die naast sport ook op andere spellen inzetten. Het aanbod is dus uitgebreid met een online casino. Er zijn nu pokerspellen, slotmachines, roulettetafels en nog veel en veel meer. Desondanks is de liefde voor sport ben altijd gebleven. Daarom kunt u daar nog steeds terecht voor de meest uiteenlopende weddenschappen en beste noteringen.

Must-have voor de Belgische sportwedder

Bij Bwin.be is het mogelijk om volledig legaal te gaan gokken op voetbalwedstrijden. Deze online bookmaker een officiële A+ licentie gekregen van de Belgische Kansspelcommissie. Hiermee komt België in een lange lijst van landen te staan. Als sponsor van grote voetbalteams in veel landen heeft deze bookmaker zijn naamsbekendheid opgebouwd. Bwin beschikt over een licentie voor landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Kroatië. Dit zorgt voor veel expertise en veel goede promoties.

Bookmaker Bwin official partner van veel clubs

Aanbod Bwin Sport

Er zijn 30+ verschillende sporten waar u op kunt wedden bij Bwin.be. Alle traditionele sporten zijn er aanwezig en nog veel meer. Voornamelijk het voetbal weddenschappen aabod is fors uitgebreid. Er zijn ook veel tennis, basketbal en wielrennen weddenschappen die erg interessant zijn. Ook zijn er enkele non-sporten zoals bijvoorbeeld politieke weddenschappen. E-sports weddenschappen komen ook steeds vaker voor. Kortom, voor iedereen is er wel wat wils.

Meer dan 25.000 weddenschappen

Iedere sportfan is anders. Waarschijnlijk wilt u graag gokken op grote voetbaltoernooien of -competities. Soms kan het juist om kleine competities gaan in verre landen. Bwin.be biedt naar alle waarschijnlijkheid die competitie wel aan. Bijna alle landen zijn beschikbaar om voetbal weddenschappen te plaatsen. De online bookmaker belooft zelfs dat er elke dag meer dan 25.000 weddenschappen in te zetten zijn. Hierbij gaat de meeste aandacht gaat natuurlijk eruit naar het voetbal. Vooral in het weekend en op Champions League avonden is er veel aanbod. Ook de Belgische Jupiler Pro League ontbreekt uiteraard niet. Want iedereen wil wel een weddenschap wagen op zijn favoriete club.

Odds en speciale promoties

De odds van Bwin.be steken niet met kop en schouders boven de rest van de markt uit. Dat betekent niet dat ze niet aantrekkelijk zijn, integendeel! Met speciale promoties en scherpe noteringen in het weekend kan deze bookmaker goed concurreren. Bwin.be heeft vaak op een speciaal evenement de hoogste odd. Maar dit is vaak meer uitzondering dan regel. Voor de hoogste odds hoeft u niet naar Bwin.be te gaan maar wel voor het goede platform. Met de promoties en het goede platform blijft Bwin.be interessant. De meeste odds verschillen per wedstrijd. De bookmaker heeft dus niet de allerhoogste odds, maar ook zeker niet de laagste.

Bwin contact

Bij verzoeken en opmerkingen is Bwin.be op drie verschillende manieren te contacteren. Voor telefonisch contact kunt u bellen met het internationale nummer 00350 200 77761. U kunt ook een online chat gesprek starten wat gemakkelijker is. De telefoon en live chat zijn van 10.00 uur tot 22.00 uur bemand. Dat geldt zowel voor doordeweekse dagen als voor het weekend. Voor dringende verzoeken is bellen de beste optie. Maar vergeet ook de veelgestelde vragen niet. Algemene vragen over bonussen, betaalmethodes en meer word uitgebreid beantwoord op de FAQ-pagina.

Bwin live wedden

Bwin.be focust zicht niet alleen op weddenschappen voor de wedstrijd. Ook tijdens de wedstrijden kan er ingezet worden met up-to-date statistieken en commentaar. Mooie live streams van spannende wedstrijden om gelijk in te zetten op een hoge notering. Bij ‘live betting’ staan alle wedstrijden die bij dat moment bezig zijn óf dat over een sommige minuten gaan beginnen. Naast het spelen van enkele bets kunt u bij Bwin.be ook gewoon met een combinatie en in systeem spelen. Maximaal 8 weddenschappen per systeem worden er door Bwin toegestaan.

Bwin Sports

Alles ben overzichtelijk per continent ingedeeld dus erg overzichtelijk. Daarnaast is er cash-in optie, waarbij een percentage van uw winsten worden uitgekeerd. Zo kan het verlies worden beperkt of de winst onmiddellijk verzilverd.

Beginnende gokkers voorspellen liever de gewoon einduitslag. Om de weddenschap nóg interessanter te maken kan er nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een handicap of combinatie. Zo kan een team een virtuele voorsprong krijgen dus ook een hogere notering. Als de inzet is geplaatst kan de wedstrijd in de meeste gevallen gelijk live bekeken worden. Zo ziet u van minuut tot minuut het verloop van jouw weddenschap.

Storten en uitbetalen

Bij Bwin.be is het mogelijk om met verschillende stortingsmethodes te storten. Vrijwel alle bekende internet Walles zijn beschikbaar voor storting en uitbetaling. Verder kunt u ook gebruiken maken van Bankcontact/MisterCash en Paysafecard. Voor een banktransfer wordt €2 in rekening gebracht. Bij het uitbetalen naar een internet wallet zoals Skrill betaalt u 3% fee van het totaal bedrag. Uitbetalen bij Bwin.be duurt langer dan bij de gemiddelde bookmaker. Dit is wel een minpunt indien u graag snel uw geld wilt na een goede weddenschap.

Bij de bookmaker is een minimale storting van €10, – per keer verplicht. Bwin.be heeft de mogelijkheid om één keer per maand gratis een uitbetaling te doen. Daarna dient u administratiekosten te gaan betalen. Die extra kosten gelden alleen voor bedragen tot €1.000, -. Dus bij grote bedragen kunt u daar al snel over beschikken.

Bwin App

Bwin heeft een app ontwikkeld exact lijkt op de website versie waardoor het gemakkelijk schakelen is. Alle competities zijn als favoriet toe te voegen. Dit maakt het zoeken naar uw favoriete team of competitie erg makkelijk. Binnen enkele klikken is uw weddenschap dan zo geplaatst. De gebruikerservaring is erg goed dus daar heeft het bedrijf veel werk in gestoken. Ook onderweg werkt de mobiele website behoorlijk goed. U kunt dus overal en altijd uw voetbal weddenschap plaatsen. Download de Bwin app voor de Android telefoon op deze plek. Bwin heeft namelijk zelfs speciale bonussen voor mobiele gebruikers.

Bwin.be aanbod van voetbal weddenschappen

Gebruiksgemak Bwin.be

De pagina van Bwin.be is overzichtelijk en erg handig in gebruiken. U kunt favoriete clubs en competities aanmaken waardoor zoeken verleden tijd is. Moet u toch nog zoeken? Dan is er een nuttige zoekfunctie ingebouwd. Als kers op de taart werkt de website snel en is het design erg mooi.

Een goede voetbalgokker kijkt altijd volgens de feiten. Hoe zijn de voorgaande duels tussen teams verlopen? En hoe vaak heeft een team de laatste wedstrijden eigenlijk gescoord? Dit soort statistieken zijn bij Bwin makkelijk te vinden. Klik op ‘betting service’ en vind alle belangrijke informatie voor jouw voetbal weddenschap.

Een goede voorbereiding is belangrijk, maar het is nooit een garantie voor succes. Bwin heeft daarom iets unieks bedacht: de ‘Cash Out’-knop. Aan deze knop moet gaan u de weddenschap op elk moment stopzetten. En dan maakt het niet ooit uit of de wedstrijd al begint is of nog niet.

Promoties

Iedereen die bij deze bookmaker registreert, profiteert van een 100% welkomstbonus. Dit betekent dat er op de eerste storting een bonus van 100% wordt gegeven. Maar er is nog meer! Bwin.be heeft regelmatig nieuwe promotieacties op de pagina staan. De ene keer krijgt u een freebet (gratis weddenschap) en de volgende keer een interessante actie voor het EK of WK . Bwin.be troeft de concurrentie vaak af als het op bonussen aankomt. Bekijk hier de beste bonussen van dit moment. Bekijk meer bonussen en promoties op deze pagina.