Unibet.be is een hele betrouwbare bookmaker voor voetbal weddenschappen. Het bedrijf heeft veel aandacht voor uw veiligheid en persoonsgegevens. In de voorbije jaren heeft Unibet een goede reputatie opgebouwd in de Europese Unie. Deze bookmaker verslaat haar concurrenten. Dit komt door het uitgebreide en vooral duidelijke overzicht van voetbal weddenschappen. Het aanbod is zeer uitgebreid met veel sporten en verschillende soorten weddenschappen. Deze bookmaker behoort zonder enige twijfel tot de absolute top op het gebied van voetbal weddenschappen in België.

Sinds 1997 een begrip in online gokken

Het verhaal van deze bookmaker begint met de oprichting in 1997. In dat jaar besloot oprichter Anders Ström om zijn kennis van voetbal weddenschappen te delen. Unibet is dat platform geworden. Hierbij wordt een passende combinatie van voetbal weddenschappen en handige informatie gebruikt. Deze informatie en statistieken kunnen de gokker helpen bij het doen van zijn voorspelling.

Unibet heeft een gebruiksvriendelijke platform gemaakt. Dit platform is voor gokkers altijd en overal beschikbaar om voetbal weddenschappen te plaatsen. Het aanbieden van een groot aantal weddenschappen zorgt voor genoeg keuze voor de voetbalfan. Voortdurend vernieuwen zodat het wedden bij voetbal altijd interessant blijft. Kennis en informatie delen om gokkers te helpen om succesvolle voetbal weddenschappen te plaatsen. Dit soort doelen zijn mooi, maar komt Unibet alles ook na? Aan de prijzen te zien kunt u daar bijna niet aan twijfelen. Met veel gewonnen prijzen is het platform al rijkelijk beloond.

Aanbod weddenschappen

Unibet.be beschikt over een uitgebreid aanbod in voetbal weddenschappen. Net als veel andere bookmakers ligt ook deze online bookmaker de nadruk bij de voetbal weddenschappen. Naast voetbal worden ook allerlei andere populaire sporten aangeboden zoals basketbal en tennis. Daarnaast kunt u ook op andere zaken een weddenschap plaatsen. Dit kan in de categorie ‘entertainment’ of een nieuwe categorie. Het is een bookmaker met een gigantisch wedaanbod dat altijd blijft groeien. Een gebruiksvriendelijke website en app is natuurlijk prettig bij live wedden op voetbal en ook dat is goed geregeld. Er is maar weinig dat tegenvalt bij het aanbod dat goed in elkaar zit. Hoog tijd dus om eens te kijken wat voor voetbal weddenschappen deze bookmaker te bieden heeft.

Unibet voetbal en live weddenschappen

Zoals andere grote bookmakers heeft Unibet.be handige features zoals pre-match en live weddenschappen. Zo is het mogelijk om snel te beslissen en direct actie te nemen. Wanneer u liever alles in alle rust voorbereidt is een pre-match weddenschap beter. De belangrijke reden dat zoveel mensen een gokje wagen op Unibet.be is het grote aanbod. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende competities. En daar komen cuptoernooien als de Europa League, Copa Libertadores en de Afrika Cup nog bij. Kijk niet vreemd op als u op een gewone werkdag kunt kiezen uit 20.000 verschillende weddenschappen. Alle populaire weddenschappen komen aanbod. Van Over/Under, Asian Handicap en Both Teams to Score de beste quoteringen vind u op deze website.

Unibet Sport en uitgebreide statistieken

Als er geen voetbalwedstrijden zijn valt er altijd nog winst te halen in andere sporten. Misschien heeft u meer geluk bij tennis, ijshockey, volleybal of rugby. Ook kleine sporten als beachvolleybal, turnen en worstelen hebben weddenschappen die aantrekkelijk zijn. Om het wedden makkelijker te maken, zijn er veel gidsen, statistieken en blogs. Er is ook een nieuwsfeed met actueel sportnieuws om u op de hoogte te houden van voetbalnieuws en uitslagen. Een goede voorbereiding is half werk en deze bookmaker helpt daarbij. De noteringen op Unibet.be zijn altijd de moeite waard en erg concurrerend. Gelijk en meestal lager dan verschillende andere grote online bookmakers.

De beste odds bij Unibet.be

Zoals net aangegeven zijn de odds quoteringen op Unibet.be vaak het laagst. Samen met het grote aanbod maakt dat deze bookmaker aantrekkelijker dan kleinere bookmakers. Soms bieden kleine bookmakers lagere noteringen maar bieden zij ook minder voetbal weddenschappen aan. Bij Unibet is een winst verdubbeling van 100% mogelijk met de profit boost. Unibet.be is een grote speler op de Belgische en Europese markt. Toch hopen zij altijd meer leden te krijgen. Hierdoor geven ze aantrekkelijke aanbieding voor nieuwe klanten.

Profit Boost

Als nieuw lid op Unibet.be ontvangt u 100% profit boost tot een maximum van €50. Dit is extra geld waarmee u de eventuele winst kunt verhogen. Dat is een aanbieding uniek voor de Belgische voetbal weddenschappen markt. Bij het aanmaken van een account moet u €50 storten en bij de inzet de ‘profit boost’ activeren. Zo gemakkelijk is het!

De Unibet profit boost is wel aan voorwaarden gebonden. Zo dient u als speler wonen in België om de welkomstaanbieding te krijgen. Verder moet er een minimale storting ter waarde van €5 worden gedaan. Zoals eerder gemeld is het maximum van de welkomstaanbieding €50. Deze actie is 30 dagen geldig dus maak er snel gebruik van.

Unibet contact

Op de website is een telefonische helpdesk te voor Belgisch en Franstalig sprekenden. Ook is er een gratis telefoonnummer: 0800-74408. Het duurt langer maar ook mailen is een optie. Een reactie op uw email kan 48 uur duren. Een email kan u sturen aan: [email protected] Misschien dat de oplossing ook wel kan worden gevonden bij de veelgestelde vragen.

Unibet live chat

Er is ook een live-chat als uw probleem dringend verholpen moet worden. Unibet.be in België is bereikbaar tussen 08.00 en 24.00. Buiten deze uren kunt u in het Engels contact opnemen.

Unibet community

Op Unibet.be staat klant tevredenheid voorop en dat is te zien. De Nederlandstalige klantendienst pakt uw vraag altijd zo snel mogelijk op. Soms is het zelfs mogelijk om van gedachten te wisselen met andere gokkers. Dit kan op de Unibet community, makkelijk te bereiken via de website.

Live wedden

Bij de site is er een hd-livestream te vinden onder het ”TV” icoon en kunnen veel voetbalwedstrijden gratis bekeken worden. Filter snel op de sport waarop u wilt inzetten en bekijk de wedstrijd. Per land verschilt het aanbod van uitgezonden wedstrijden. Dus u kunt niet uit elk land een voetbalwedstrijd live bekijken. Dat heeft met de uitzendrechten van alle competities te maken. Bekijk de wedstrijden live met Unibet TV via deze link.

Unibet TV biedt veel meer

Unibet TV is een van de features waarmee Unibet.be zich weet te onderscheiden van anderen. Er zijn veel online bookmakers die voor de live wedden een grafische weergave of alleen statistieken aanbieden. Door live te kijken kunt u altijd op tijd uw voetbal weddenschappen aanpassen of uitbreiden. Aan de hand van grafische weergave of live statistieken is dat moeilijker. Of een speler in vorm is dan moeilijk te zien. De bookmaker met live wedstrijden is dus de beste keuze. Zorg ervoor dat er geld op het account staat anders werkt de livestream niet.

Storten en uitbetalen

Geld storten en uitbetalen is natuurlijk een belangrijk onderdeel van online gokken. Unibet.be biedt bijna alle betaaloplossingen die er zijn. Zo kan er geld worden gestort via de populaire portal van Bancontact/MisterCash. Maar ook met Paysafecard en internetwallets als Skrill of Neteller kan worden betaalt. Geld teruggestort krijgen verloopt ook heel makkelijk. Binnen 48 uur verwerkt Unibet.be uw transactie. Alles kan op uw bankrekening, Skrill, Neteller of andere betaal wallet gestort worden. Vanaf €15 kunt u een uitbetaal verzoek doen.

Voor meer informatie over de betalingsopties en welke bookmakers meer bieden dan anderen kunt u kijken bij de categorie storten en betalen.

Beschermd en verantwoord online spelen

Unibet.be is een gerenommeerd en veilig wedkantoor met een goede website. Het voldoet bovendien aan alle strenge eisen van de Belgische kansspelcommissie. Dit heeft zo zijn voordelen voor de speler. Alles moet via een beveiligde verbinding worden gedeeld. Hierdoor zijn uw persoonsgegevens veilig net als uw transacties.

Unibet.be biedt overigens de mogelijkheid door uzelf ingestelde stortlimieten maken. Het limiet staat op 500 euro per week als standaard. Dat limiet kunt u in uw eigen account makkelijk aanpassen. Zo geeft u nooit meer cash uit dan u kunt missen.

Unibet App

Unibet beschikt over een mobiele website en ook een mobiele app die overal verkrijgbaar is. Naast voetbal weddenschappen kan er ook roulette gespeeld worden. Het thuis inzetten achter de computer wordt vervangen door overal inzetten op de mobiele telefoon. De mobiele website en app zijn bijna identiek aan de website. Alles werkt dus bijna hetzelfde gemak als u gewend bent van de ‘normale website’.

Ook op de app zijn de weddenschappen live te volgen. Dus ook de livestream van de voetbalwedstrijd. De Unibet app is te downloaden op alle Apple en Android telefoons. De app is niet te vinden in de store in moet op de website gedownload worden (LINK). Kijk voor de instructies op de website als het niet lukt. Het klinkt misschien wat moeilijk maar dat het is vrij makkelijk.

Voorbeeld van het aanbod van bookmaker Unibet

Gebruiksgemak Unibet.be

De website Unibet.be is erg gemakkelijk te gebruiken en ziet er heel mooi uit. De voetbal weddenschappen waar u op zoekt zijn altijd gemakkelijk te vinden en de site is erg snel. Met de handige zoek funtie bent u zo weer op het goede pad. Vul de naam van jouw competitie, club of speler in en alle mogelijke voetbal weddenschappen komen tevoorschijn. Zo wordt het wedden op voetbal erg simpel gemaakt op Unibet.be. Met mooie actiefoto’s vanaf de sportvelden en mooie kleuren is de website goed verzorgd. Dankzij de herkenbare kleuren weet u direct dat u op Unibet bent. Goed design gecombineerd met gebruikersgemak maakt deze bookmaker een van de allerbeste.

Neem de tijd voor meer resultaat

Neem in het begin even de tijd om de indeling goed door te nemen. Op de homepage laat de bookmaker namelijk heel erg handige gegevens zien. Aantrekkelijke aanbiedingen of leuke wedstrijden zijn daar altijd te vinden. Zo ziet u in 1 oogopslag welke wedstrijden live bezig zijn of welke zo beginnen. Ook de belangrijke competities staan er duidelijk weergegeven. Denk aan de Champions League of de Europa League waar veel leden op willen inzetten. Weet u al op welke voetbalweddenschap u een gokje waagt?

Bekijk eerst het ruime aanbod aan bookmakers en de bonussen om de juiste keuze te maken. Als Unibet.be de keuze is, dan kunt u de speciale bonus hier activeren.

Voetbal weddenschappen op Unibet.be